Stories

Holivudske zvezde za koje niste znali da su gej!Nil Patrika Herisa, ser Ijana Mekelena, Elen Dedženeris i mnogih drugih javno su se deklarisali da su gej, ali postoji veliki broj njihovih kolega za koje se to nije znalo.

Iako su se određeni glumci poput Nil Patrika Herisa, ser Ijana Mekelena, Elen Dedženeris i mnogih drugih, javno deklarisali da su gej, postoji veliki broj njihovih kolega za koje se to nije znalo, iako tu činjenicu nikada nisu skrivali. Ovo su samo neki od njih.

Met Bomer

Glumac Met Bomer je skoro došao u centar holivudske pažnje, nakon što se pojavio u seriji “White Collar” koja je ostvarila veliki uspeh. Međutim, kada je Met i javno priznao da je gej, mnoga vrata su mu se odjednom zatvorila. Prema pisanju američkih medija, upravo zbog toga je ostao bez uloge Supermena u filmu “Čovek od čelika”.

met-bomer-1379705822-369321

Rejven Sajmon

Diznijeva zvezda koja je početkom 90-ih imala i sopstvenu seriju na ovom kanalu “That’s so Raven”, početkom godine je priznala da ipak više voli dame nego muškarce. Rejven je svoju odluku obelodanila na svom Tviter profilu.

Zakari Kvinto

Zvezda novog filma “Zvezdane staze” kao i serije “Heroji”, Zakari Kvinto je takođe nedavno otkrio da je gej. Ova informacija je došla kao veliko razočaranje za sve dame, koje su svog savršenog muškarca videle u ovom glumcu.

2

Viktor GarberJedan od veterana holivudskih filmova Viktor Garber je bio ubeđen da svi znaju da je on gej. To je izjavio kada se i javno deklarisao kao homoseksualac na opšte iznenađenje svih. Džonatan Benet
Džonatan je slavu stekao u filmu “Opake devojke” sa Lindzi Lohan u glavnoj ulozi. Iako je u filmu bio miljenik svih dama, Benet ipak igra u “drugom timu”.

4

Sara Polson

Glumica koja je zvezda serije “Američka horor priča” je priznala kako je gej, iako niko nije ni najmanje sumnjao da ona preferira dame pored muškaraca. Keli Mekgilis Keli je bila san svih muškaraca nakon pojavljivanja filma “Top Gan” sa Tom Kruzom u glavnoj ulozi. Međutim, svi snovi su im se srušili po saznanju da je ona ipak gej.

5

Elenor Ruzvelt

Verovali ili ne, prva dama 32. američkog predsednika Frenklina je bila gej. Prema pisanju nekih medija, ona je čak imala dugogodišnju aferu sa novinarkom Lorenom Hičkok. Pored ovih, manje poznatih, javnih ličnosti za koje se nije znalo da vole suprotni pol, postoje i mnoge druge koje su im bukvalno otvorile put ka uspešnim karijerama i koje su se samostalno borile protiv gej stereotipa i osuda javnosti.

6

Ser Ian Mekelen

Ova istinska legenda Holivuda je jedan od glavnih boraca za gej prava u Holivudu. Njegova bogata i uspešna karijera je svakako nešto za čime svi žude, a on danas ima podršku brojnih kolega, među kojima je najveća njegovog prijatelja Patrika Stjuarta.

7

Nil Patrik Haris

Nil se proslavio serijom “Kako sam upoznao vašu majku”, a mnoge dame su ostale u šoku, kada su shvatile da veliki zavodnik poput njega u seriji, može da bude gej. Međutim, Nil je veliki borac za gej prava, a njegov najveći uspeh je bio u legalizovanju gej brakova u velikom delu Amerike.

8

Sintija Nikson

Jedna od glavnih glumica serije “Seks i grad” Sintija Nikson, takođe se deklarisala kao gej osoba. Ona je ujedno i jedna od ljudi koja se borila da se legalizuju gej brakovi u Americi i u tome je uspela. Njen uspeh je ozvaničila udajom za svoju dugogodišnju partnerku Kristin Marionini.

9

Jim Parsons

jim-parsons

Michael Stipe! (R.E.M)

michael-stripe

John Travolta

john-travoltaLeave a Comment